Restaurant Aurora Mamaia

Meniu à la carte-Meniul turistului Aurora Mamaia

meniul turistului


Meniu à la carte Restaurant Aurora Mamaia

Restaurant Aurora Mamaia va propune un meniu a la carte bogat in preparate culinare de inspiratie romaneasca si internationala. La baza mancarurilor pregatite in restaurantul nostru stau ingrediente proaspete, legume si fructe produse in zona Constantei.

Acest lucru garanteaza un gust natural desavarsit oricarui preparat culinar din meniul nostru. Pe langa mancarurile delicioase, meniul restaurantului mai include si vinuri de exceptie produse pe meleaguri autohtone, bauturi racoritoare, bauturi alcoolice si specialitati din cafea!Meniul Turistului Restaurant Aurora Mamaia

Bucurati-va de vacante fara grija meselor! Restaurant Aurora Mamaia a creat un MENIU SPECIAL pentru turistii aflati la malul marii.

Compus din preparate culinare delicioase, Meniul Turistului se adreseaza turistilor care iubesc mancarea de buna calitate.

meniu a la carte
meniu aurora mamaia


Mic dejun-Bufet suedez la Restaurant Aurora Mamaia

Micul dejun - bufet suedez - este gratuit pentru copiii cu varsta mai mica de 5 ani. In cazul copiilor cu varsta cuprinsa intre 5-12 ani, se va achita 12.5 lei/pers/zi.

Pentru a beneficia de aceasta facilitate, parintii au obligatia sa prezinte la receptie copia dupa certificatul de nastere al minorilor. Pentru copiii cu varsta mai mare de 12 ani se va achita micul dejun integral, in valoare de 25 lei/persoana/zi.

Hotel Restaurant Aurora

Inaltandu-se semet pe malul Marii Negre, In sudul statiunii Mamaia, Aurora este un hotel de 2* SUPERIOR, care va ofera facilitati multiple. Renovat complet In anul 2008, Hotelul Aurora este locul in care va puteti bucura de liniste si confort, camere moderne, mancare buna si servicii hoteliere fara cusur.

Viziteaza-ne

Hotel Restaurant Aurora Mamaia

Statiunea MAMAIA, Constanta,
Judetul Constanta, 900001 ROMANIA
Telefon:
+4 0723 304 514
+4 0774 497 534

Program Restaurant Aurora